Menu

Koerierdienst in Delfzijl

Uw transport bedrijf in de omgeving Delfzijl is natuurlijk Groothof transport. Wij gaan voor u de uitdaging aan om uw vracht van A naar B in een korte tijd. Of het nou een simpele brief of een machine is, wij zullen uw vracht op de afgesproken tijd en plaats afleveren. Wij bieden u de beste service van de omgeving en dat 24 uur per dag.

Binnen en buitlanland

Groothof transport is niet alleen actief in het noorden van Nederland, we bezorgen vrachten over het heel Nederland en zelf in het buitenland. Of de bestemming nou Utrecht of Moskou is, wij zorgen ervoor dat uw vracht op de juiste plek binnen de juiste tijd terecht komt.

Vervoer

Groothof zorgt ervoor dat uw niet teveel bepaalt voor uw vervoer. We beschikken over een ruim assortiment vervoersmiddelen. We kunnen ons dus makkelijk aanpassen met onze verschillende maten vrachtwagens en busjes.

Service en Kwaliteit

Van huis uit is Groothof transport een koeriersbedrijf, dat al jaren lang als doe heeft om op correcte wijze goederen te vervoeren. Ook zijn we instaat om op het los/laad adres nog een extra handeling te verichten. Door de structuur van het bedrijf zijn wij er toe in staat om met u mee te denken en de juiste oplossing voor elk specifiek "transportprobleem" te vinden.

Nationale & Internationale Transportonderneming

Nr. 1 in service. 24 uur per dag tot uw dienst !

Copyright 2015 Groothof Transport - Privacy beleid - Ontwikkeld door Skytz websites